Driebanden Toernooi 2018

Beste biljartliefhebber,

Over enkele weken organiseren wij  weer het :

Driebandentoernooi  2018 kampioenschap Reusel de Mierden in  Sporthuis Reusel.

(Klik hier voor het formulier.)

Na het succes van vorig jaar, organiseert B.V. De Molen vanaf 3 februari weer het  driebandentoernooi in de molen.
De opzet is dat, (aangezien een set  uit maar  5 caramboles bestaat)  bij verschil in onderling moyenne,  de speler met het laagste moyenne,  bijna even veel kans heeft op het winnen van een set,  als een speler met een hoger moyenne.

BELANGRIJKSTE SPELREGELS: (overige worden bij inschrijving verstrekt)

De deelnemers worden verdeeld in groepen,  van  4  tegen elkaar spelende personen.
Elke deelnemer speelt 3 partijen.
Een partij bestaat uit 3 sets , van 5 te maken caramboles.
In de finale bestaat een partij uit 3 sets , van 7 te maken caramboles.
De set is beëindigd, bij het maken van de 5de carambole.  Dus dan geen gelijkmakende beurt.
Maximaal aantal beurten per set per deelnemer is 15.
Per gewonnen set krijgt de winnaar 2 punten.

Speelgerechtigd zijn diegenen die inwoner zijn van de gemeente Reusel de Mierden en/of vanaf 2008 minimaal 5 jaar lid zijn van een biljartvereniging binnen  de gemeente Reusel de Mierden en of de laatste 3 jaar hebben meegedaan aan het driebandentoernooi in De Kei.

De onderlinge wedstrijden per groep worden in 1 middag gespeeld.
Elke deelnemer kan bij inschrijving zijn voorkeur voor de speeldag opgeven.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,– per deelnemer.

De dagen waarop gespeeld wordt :
Voorronden :  3-4-17-18  februari            Aanvang alle dagen om 13.00 uur
Halve finales : 10 en 11 maart.                  Aanvang beide dagen om 13.00 uur
Finales :  17 en 18 maart.                             Aanvang beide dagen om 13.00 uur
=============================================================================

Inschrijving kan tot 26 januari 2018 via aanmelding bij :

Hans van Lierop          06-12129795 :   hans.van.lierop@live.nl
Jos Stokkermans        06-51111660 :   a.stokkermans@chello.nl
Ad Vermeer                  06-25482573 :   advermeer44@hotmail.com

Graag aankruisen welke dag of dagen uw voorkeur hebben voor de voorronden.                                                       3/2                         4/2                         17/2                       18/2

Naam:  ___________________________________              Telefoon. Nr: ______________________________

Adres:  ____________________________________             Woonplaats: ______________________________